WeLCoMe To My BloG^.^

anyang aseo!!

Sunday, 21 August 2011

HadiRnya SyawAl Yg DinanTi


Wahhhh....dah nak rayer la......korang dah pepare ke blummmm????sye ni hah!masih x ready pe2 pown lagi tau...dah 2 sibuk sgt dgn peksa kat sek......bju raye korg dh sedia brape dah....?hah?saye?ermmm......xbeli pown lagi.....tapi ary ni last paper so esok lusa papa n mama dh janji nk blikn....hehe...sy dh coppp thun nie nk warne purple..my favrite!my sister still dgn pink dya 2 la....yg kecik2 plak! asyik nk bju princess je...hai,nk buat camne....name pown bdak2..




        so....di kesempatan ini sy ingin mengucapkan ribuan mohon.....bla..bla...bla
aduh.....skema nye ayaat...btol x??hehehehe.....k la sy nk minta maaf lah klu ade ap2 slap ke slah ke spanjg sy mnulis blog ni...ye la sy pown manusia besa kn...ada kekurgnnya...pe2 pown pd yg mengenali atau 'buat2' mengenali,sy ingin wish kt smua SeLamaT hArI RayA aIDiLfitRi maaF Zahir bAtin....semoga ALLAH merahmati kita semua di dunia n di akhirat kelak....AMIN.........

No comments:

Post a Comment